torsdag, februar 16, 2006

Imagine me & you

Jeeeiiii! Endelig får vi se Piper Perabo spille lesbisk, eller mer sånn hetero-jente-blir-forelsket-i-lesbisk jente-lesbisk, på "the big screen" igjen! Sist gang spilte hun helt lesbisk i filmen "Lost and Delirious" som er flott, men veldig trist. Foreløpig ser det ikke ut som vi skal få gleden av å se filmen i Norge da...men *krysser fingrene* for at filmen kommer på kino også her hjemme. Det er jo ikke helt umulig, Lost and Delirious ble jo satt opp til tross for at det er en indie film som Imagine me & you også er.

Filmen starter i kirka hvor vi ser at Rachel (Piper Perabo) og Heck (Matthew Goode) skal smis i hymnens lenker, og joda, de gjennomfører hele seremonien så det er ikke en sånn runaway bride aktig historie, men i det Rachel går opp midtgangen møter hun blikket til Luce (Lena Headey) og innser at Heck kanskje ikke er "the one".

Jada, det er kanskje en klissete chick-flick romantisk komedie, men alle har vel godt av en god porsjon romantikk en gang i blant! Uansett ser det ikke ut til at denne filmen kommer til Norge anytime soon så vi som vil se den må nok vente på DVD`en *sukk*.