lørdag, mars 11, 2006

Verden er i balanse atter igjen

Etter at Audun endelig ble stemt ut av Idol, no affence altså men han synger virkelig ikke fint, og disse 13 Nokas gærningene fikk straff som fortjent, selv om jeg skulle likt og sett at Toska fikk forvaring, er verden i balanse igjen. Vi har bevitnet at de som ikke kan synge faktisk ikke hører hjemme i Idol og at kjeltringer alltid får straffen sin. Verden fungerer. Og ikke nok med det, skuldra mi er betraktelig bedre enn på torsdag. Verden er rettferdig.

Tilbake til Toska. Han skal jo sitte inne i 19 19 år (jeg skal alltid begynne å si tall to ganger etter at jeg så opplesningen av Nokas dommene), eller sånn på papiret iallefall. Tenk deg alt han kan gjøre på denne tiden da! Han kan ta nesten 4 mastergrader. Han har med andre ord god tid til å, for eksempel, studere teologi som Veronika Orderud visstnok gjør. Når det da har gått 19 19 år kan han sikkert bli ansatt som prest i...tja.....Knutby? Det er en liten sektlignende menighet der som muligens ikke er så nøye på dette med personlig egnethet og om man har noen psykotiske trekk. I og med at Åsa Waldau, eller Kristi Brud som hun foretrekker å bli kalt, kommer til å være litt opptatt med musikkarrieren sin fremover kan Veronika ta over for henne når hun slipper ut mellom sprinklene. Hva Per skal gjøre er heller usikkert. Han har jo ikke en teologisk utdannelse å vise til etter endt fengselsstraff. Men det er sikkert plass til han i Knutby også. Det er forresten mulig de har behov for lærere. Du trenger vel ikke utdannelse for å jobbe som vikarlærer i Sverige?

Kristin Kirkemo trenger vi nok ikke bekymre oss for. Etter alt å dømme har hun blitt en respektert revyskuespiller i Bredtveit fengsel og kan sikkert søke seg inn på Teaterhøgskolen med dette bildet på søknaden:















Hvis skuespillerkarrieren på en eller annen måte skulle falle i fisk kan hun fortsette å bygge seg et navn som forfatter. Ingen grunn til bekymring altså. Det årnær sæ.